Pilot i njegov suputnik su tek lakše ozlijeđeni (FOTO: Wasatch County Search and Rescue)
Pilot i njegov suputnik su tek lakše ozlijeđeni (FOTO: Wasatch County Search and Rescue)

Pilot i njegov suputnik su tek lakše ozlijeđeni, ali jelen nažalost nije preživio nesreću.


Ma koliko to na prvu nevjerojatno zvučalo, u okrugu Wasatch u američkoj saveznoj državi Utah u ponedjeljak poslijepodne je došlo do bizarne nesreće kada je nekakav nesretni los skočio i oborio helikopter.

Vezani članci Građani pale svijeće na mjestu stradavanja motorista i biciklista - 1 VIDEO Građani se okupili na mjestu nesreće u Zagrebu i palili svijeće: "Neki plaču, emotivno je" Očevid teške prometne nesreće na Zagrebačkoj aveniji - 1 Detalji nesreće u Zagrebu: Sudjelovao i auto, mladić koji je vozio motocikl imao je 24 godine. Otkriven i identitet biciklista

Pilot i njegov suputnik su pritom tek lakše ozlijeđeni, dok je los, najveća vrsta jelena gdjekad teška i do 800 kilograma, na mjestu podlegao zadobivenim ozljedama.

Neimenovani dvojac u helikopteru je prema dostupnim informacijama bio zadužen za praćenje migracija tih životinja te je spustio letjelicu kako bi životinju uhvatio u mrežu.

Koliko je to los visoko morao skočiti nije navedeno, ali je zato poznato da je udario u rotor na repu, nakon čega više nije bilo povratka.