Sudbina ili slučajnost? (FOTO: SCreenshot)
Sudbina ili slučajnost? (FOTO: SCreenshot)

Fotografija je nastala u sasvim drugom gradu koji su oboje posjetili kao mlađahni turisti.


Muškarac u kineskim medijima predstavljen kao Ye i njegova supruga Xue, par koji se nalazi u sretnom braku pet godina i iza sebe ima dijete, upravo su doznali da su ih prije 18 godina dijelili metri kada nisu znali jedan za drugo.

Vezani članci Eva Longoria (Foto: Getty Images) Poslije dva propala braka izgubila je vjeru u ljubav, ali onda se pojavio on i preokrenuo joj cijeli život Preljub se u Maroku kažnjava zatvorom (FOTO: Profimedia/Ilustracija) Dobar povod za razvod: Otac devetero djece doznao od liječnika da je gotovo čitav život neplodan

Otkrila im je to tijekom vikenda fotografija nastala 2000. godine u Kingdau, obalnom gradu koji su oboje tog dana posjetili kao desetogodišnjaci. Ye i Xue su istodobno pozirali ispred skulpture "Svibanjski vjetar", pa je tako Xue svog supruga nosila u obiteljskom albumu čak i kada nije imala pojma da će to postati.

Putevi su im se ponovo spojili jedanaest godina kasnije u Chengduu, ali na daleko ozbiljniji način jer su se napokon upoznali, prepustili emocijama i tu ljubav naposljetku okrunili brakom.