Tian Haicheng (Foto: Screenshot/YouTube)
Tian Haicheng (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube

Djevojčica je počela brinuti o paraliziranom tati nakon što ga je supruga napustila samo mjesec dana nakon nesreće.


Tian Haicheng  iz Kine ostao je paraliziran od prsa naniže 2016. godine nakon što je taksi u kojem se vozio završio u jarku pored ceste. Samo mjesec dana nakon nesreće, supruga je rekla da odlazi sa sinom na par dana do svoje majke, no više se nije vratila. Od tada se o njemu brine 6-godišnja kći.

Vezani članci Koronavirus, Wuhan Gdje je nastao virus koji nam je promijenio život? Godinu dana kasnije Kina tvrdi da Wuhan nije bio izvor zaraze Koronavirus, ilustracija Objavljeni šokantni podaci: Hrvatska je danas po ukupnom broju zaraženih koronavirusom prestigla - Kinu

Jia Jia ustaje svako jutro u šest sati i masira tati mišiće pola sata. Prije nego što krene u školu, opere mu i zube i lice. Kada je ona u školi, o ocu brinu njegovi roditelji koji mu pripremaju i hranu. Jia Jia hrani oca i pomaže mu da se kreće po kući gurajući ga u improviziranoj spravi iz kućne radinosti.

Kći ga i brije, a o tome kaže: "U početku ga nisam znala brijati pa bih ga porezala do krvi. Ali tata je rekao da ga ne boli. Sad sam jako dobra u tome, a to kaže i baka". Jia Jia kaže da joj majka ne nedostaje jer se nije htjela brinuti za tatu, ali da joj nedostaje brat s kojim je bila vrlo bliska, prenosi Daily Mail.

Tian svakodnevno emitira kako se kći brine o njemu na kineskoj aplikaciji za prijenose uživo, a njihov život svakodnevno prati skoro pola milijuna ljudi.