Potresna priča

Žena ga ostavila nakon nesreće pa o njemu brine 6-godišnja kći

Tian Haicheng (Foto: Screenshot/YouTube)
Tian Haicheng (Foto: Screenshot/YouTube) Foto: Screenshot/YouTube
Djevojčica je počela brinuti o paraliziranom tati nakon što ga je supruga napustila samo mjesec dana nakon nesreće.

Tian Haicheng  iz Kine ostao je paraliziran od prsa naniže 2016. godine nakon što je taksi u kojem se vozio završio u jarku pored ceste. Samo mjesec dana nakon nesreće, supruga je rekla da odlazi sa sinom na par dana do svoje majke, no više se nije vratila. Od tada se o njemu brine 6-godišnja kći.

Jia Jia ustaje svako jutro u šest sati i masira tati mišiće pola sata. Prije nego što krene u školu, opere mu i zube i lice. Kada je ona u školi, o ocu brinu njegovi roditelji koji mu pripremaju i hranu. Jia Jia hrani oca i pomaže mu da se kreće po kući gurajući ga u improviziranoj spravi iz kućne radinosti.

Kći ga i brije, a o tome kaže: "U početku ga nisam znala brijati pa bih ga porezala do krvi. Ali tata je rekao da ga ne boli. Sad sam jako dobra u tome, a to kaže i baka". Jia Jia kaže da joj majka ne nedostaje jer se nije htjela brinuti za tatu, ali da joj nedostaje brat s kojim je bila vrlo bliska, prenosi Daily Mail.

Tian svakodnevno emitira kako se kći brine o njemu na kineskoj aplikaciji za prijenose uživo, a njihov život svakodnevno prati skoro pola milijuna ljudi.