Spašavanje (Foto: Screenshot/Facebook)
Spašavanje (Foto: Screenshot/Facebook)

Roditelji su slučajno zaključali kćer u automobil, no u pomoć su priskočili zatvorenici koji su je spasili bez razbijanja stakla.


Zatvorenici iz Floride koji su u pratnji čuvara bili na radnom dopustu spasili su jednogodišnju djevojčicu iz automobila u koji su je roditelji slučajno zaključali. Do nezgode je došlo kada je otac smjestio djevojčicu u sjedalicu i bacio ključeve na prednje sjedalo, a onda slučajno zatvorio vrata.

Vezani članci Djevojčica i piton (Foto: Screenshot/YouTube) Većina djece dobije psića ili mačku, a ona obožava svojeg pitona Policija na Floridi (Foto: AFP) U zamrzivaču bačenom u skladište pronađeno tijelo žene nestale prije šest godina

Na svu sreću, u blizini se našla skupina zatvorenika koja je radila na obližnjoj prometnici u pratnji policajaca. Umjesto da policija razbije staklo automobila, zatvorenici su ponudili svoje vještine i otvorili automobilska vrata bez razbijanja.

"Hvala bogu za sve kriminalce na svijetu. Sve vaš poštujem" izjavila je majka koja je uspjela snimiti cijelu akciju spašavanja. Snimka je postala hit na društvenim mrežama, a možete je pogledati u nastavku.