Nisu sve krave raspoložene za pjesmku (FOTO: Profimedia)
Nisu sve krave raspoložene za pjesmku (FOTO: Profimedia)

Krava s tjelesnom deformacijom nije odgovorila blagonaklono na pjesmu u kojoj se spominju grbe.


Mellisa Meville, 25-godišnja Engleskinja sa samoga juga države koja još od studenoga luta Indijom, dobila je prošlog četvrtka žestoke batine od krave kojoj nije bilo do hitova hip-hop grupe iz Los Angelesa.

Vezani članci Koala kraj grane Bolnica kakve nema nigdje u svijetu: Nakon požara i poplava izgubili su dom, ali u pomoć su im priskočili dobri ljudi Vili Beroš Ministar zdravstva Beroš kaže da su dugovi bolnica 9,4 milijarde kuna: "Sustav sa 63 bolnice previše je za Hrvatsku"

Meville je pretrpjela teške ozljede lica, ramena i koljena, i to od bijesnog goveda kojem se nije dopala pjesma grupe The Black Eyed Peas "My Humps".

Incident je uslijedio u poslijepodnevnim satima na ulicama grada Jaisalmera, a nehotice ga je inicirala sama turistkinja koju je nasmijala veličina grbe na kravi koju je zapazila kako šeće ulicom.

Uvjerena da je to dobar štos, Meville je prišla kravi i zapjevala joj spomenutu pjesmu (engl. humps = grbe), na što joj je govedo odgovorilo napadom.

Djevojka je završila u zraku a da se nije ni snašla, odnosno gadno natučena i posječena. Srećom, na njezinu su nevolju odmah reagirali prolaznici, koji su se pobrinuli da u što kraćem roku dospije u bolnicu.