Glavu gubi kad je ljubi

Zanima li vas seks s duhovima? Ona tvrdi da je toliko dobar da se u potpunosti odrekla (živih) muškaraca

Važno je da je sve u duhu ljubavi (FOTO: YouTube/Screenshot)
Važno je da je sve u duhu ljubavi (FOTO: YouTube/Screenshot)
Mlada Britanka ističe da je do danas promijenila dvadesetak "duhovitih" partnera, ali i da još uvijek među njima nije našla onog uz kojeg bi se skrasila.

Amethyst Realm, 27-godišnja djevojka iz Bristola, vodi uzbudljiv seksualni život. Naime, proteklih je godina promijenila dvadesetak partnera, što možda i ne bi bio toliko zanimljiv podatak da nije riječ o - pokojnicima!

Da, dobro ste pročitali, Realm je prilično aktivna u spiritualnom svijetu te rado daje svoje tijelo duhovima. Štoviše, tvrdi da je seks s njima toliko dobar da se odrekla muškaraca, a prije dvanaest godina zbog prvog zagrobnog ljubavnika čak je ostavila pravog zaručnika od krvi i mesa.

"S prvim sam hodala tri godine. U međuvremenu se ta brojka uvećala, ali još uvijek čekam pravog. Nadam se da ću s izabranim dobiti i bebu", ispričala je Realm ispred kamera televizijske postaje ITV, odnosno zbunjenih voditelja Phillipa Schofielda i Holly Willoughby.

Djevojci, dakako, nije bilo jednostavno objasniti gledateljima kakav je to osjećaj voditi ljubav s duhovima, ali je rado naglasila da vodi do orgazama, barem u njezinu slučaju.

Realm je odbila mogućnost da joj se sve to skupa pričinjava, odnosno da navedena iskustva proživljava za fenomena poznatog kao paralize u snu kada, pojednostavljeno rečeno, mozak brka što je san, a što java.

Zanimljivo, Realm nije jedina Britanka koja se unatrag nekoliko dana pohvalila medijima da ljubi duhove, pa u to ime dodajmo informaciju da je gotovo identičnu stvar ispričala i Sian Jameson novinarima lista The Sun.

Ona svom bestjelesnom ljubavniku čak zna ime i adresu, pa su čitatelji od nje doznali da mu je ime Robert i da nastanjuje portret napravljen davne 1820. godine.