Što im bi?

Zaboljet će vas mozak od ovih bisera: Nekim ljudima život je igra bez granica i smisla

Što im je bilo u glavi? (Foto: Reddit/Instagram)
Što im je bilo u glavi? (Foto: Reddit/Instagram) Reddit/Instagram
\\folder\galerija Galerija Što im je bilo u glavi? (Foto: Reddit/Instagram) Što im je bilo u glavi? (Foto: Reddit/Instagram) Foto: Reddit/Instagram Što im je bilo u glavi? (Foto: Reddit/Instagram) - 14 Što im je bilo u glavi? (Foto: Reddit/Instagram) - 14 Foto: Reddit/Instagram Što im je bilo u glavi? (Foto: Reddit/Instagram) - 13 Što im je bilo u glavi? (Foto: Reddit/Instagram) - 13 Foto: Reddit/Instagram +12 Što im je bilo u glavi? (Foto: Reddit/Instagram) - 12 Galerija
Čini se da ne postoji problem kojeg ljudska domišljatost ne može riješiti na apsurdan način.

Ljudska domišljatost može nadići skoro sve izazove, no čini se da nekad ode u tolike ekstreme da počinje stvarati još veće probleme. Prizori iz galerije upravo su primjeri takvih situacija u kojima je ljudska mašta podivljala i svakodnevne probleme izvitoperila u pravi apsurd.

Za junake ove galerije život je igra bez granica, a što im je bilo u glavi kada su posegnuli za prikazanim rješenjima, svakako provjerite u galeriji. No, upozoravamo vas da bi vas od previše mozganja o ovim apsurdima mogla zaboljeti glava pa se nemojte baš previše uživjeti.