U laži je širok struk

Urnebesne laži: Cure objavile istu sliku na Instagramu, ali je svaka uredila samo sebe

Stvarnost i Instagram (Foto: thechive.com)
Stvarnost i Instagram (Foto: thechive.com) thechive.com
\\folder\galerija Galerija Stvarnost i Instagram (Foto: thechive.com) Stvarnost i Instagram (Foto: thechive.com) Foto: thechive.com Stvarnost i Instagram (Foto: thechive.com) - 24 Stvarnost i Instagram (Foto: thechive.com) - 24 Foto: thechive.com Stvarnost i Instagram (Foto: thechive.com) - 23 Stvarnost i Instagram (Foto: thechive.com) - 23 Foto: thechive.com +22 Stvarnost i Instagram (Foto: thechive.com) - 22 Galerija
Pokušaji obmana na Instagramu mogu imati urnebesne rezultate, neke od njih prenosimo u galeriji.

Instagram je pun amaterski i profesionalno uređenih fotografija koje nemaju nikakve veze sa stvarnošću, a mnogi se zabavljaju hvatanjem lažljivaca na djelu. U galeriji prenosimo neke od loših pokušaja varanja publike koji su dobro nasmijali promatrače.

Jedna od fotografija koja je posebno razveselila ljubitelje istine objavljena je na dva profila. Na slici su dvije prijateljice na brodu i obje su odlučile podijeliti fotografiju na svojim profilima, no svaka je na svojem profilu suzila struk samo sebi. Ovaj i mnoge druge pokušaje laganja publici svakako pogledajte u galeriji.