Prisjela im proslava

Odvratnije od ovog ne ide: Gostima su servirali odrezak po kojem su gmizali zelenkasti crvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zgroženi je par napustio restoran i odbio vaučer isprike.

Stella Kim, Australka iz Sydneyja koja je prije desetak dana u hotelu Ranch slavila tisuću dana otkako je ušla u vezu s partnerom Sushilom Lamichhaneom, objavila je na svome profilu na Facebooku video koji je zgrozio tisuće čitatelja brojnih portala diljem svijeta.

Naime, na odresku koji je naručila dočekali su je crvi, prizor od kojega je djevojka trenutačno izgubila apetit. Uprava hotela odrezak je sklonila i uputila ispriku, pa u priopćenju priznala da je meso servirano upravo tako kako je zabilježeno mobitelom.

Uprava je na internetskoj stranici hotela ujedno objavila podatak da su tog dana kuhari servirali 262 odreska te da je bio sporan tek jedan, ali i postavila teoriju da su na odresku uočene zapravo ličinke jedne vrste muhe.

Drugim riječima, uprava je time željela kazati da je s mesom sve bilo u redu i da je termički obrađeno prema svim pravilima zanata, odnosno da su ličinke na meso dospjele nekim drugim putem.

Je li tome bilo tako, na kraju će reći inspekcija, u svakom slučaju vrijedi dodati da je par napustio restoran i odbio vaučer isprike u iznosu od 500 australskih dolara.