Kradljivice vibratora (Foto: Facebook)
Kradljivice vibratora (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Djevojke su ukrale najskuplje vibratore, no pravda ih je brzo stigla.


Trgovina igračkama za seks iz Australije na Facebooku je objavila fotografije djevojaka koje su ukrale igračke u vrijednosti od ok 4000 kuna. Za njima je ubrzo raspisana i tjeralica, a vlasnike trgovine ''Libido'' iz Pertha kaže da su djevojke uspjele sakriti skupe igračke u odjeći.

Vezani članci Seth Lookhart Zubar iz noćne more napokon ostao bez posla zbog snimke koju je sam snimio i poslao prijateljima Pretjecanje Agresivno pretjecao usred ničega misleći da je siguran pa shvatio da mu pamet nije jača strana

Vlasnik Garry Smith kazao je da su ukrale najskuplje ženske igračke za seks, uključujući vibrator vrijednosti oko 1800 kuna. Jedna djevojka je prvo ušla u trgovinu sama i ukrala vibrator, a onda se vratila s prijateljicama koje su ukrale još nekoliko igračaka.

Djevojke su igračke ponijele sa sobom u kabinu za presvlačenje gdje su uspjele sakriti ukradenu robu, a na kraju su otišle ne kupivši ništa. Vlasnik tvrdi da mu ljudi mjesečno ukradu robu u vrijednosti od oko 16.000 kuna.

Nakon što je vlasnik objavio slike djevojaka na službenom Facebook profilu trgovine, policija im je ušla u trag i uhitila ih u manje od 24 sata pa će biti optužene za krađu.