Australski pauk
Australski pauk Foto: Christine Jones/Facebook

Na vrijeme je spazila uljeza, pa je izbjegla još veću traumu.


Christinu Jones iz Australije zamalo je ostavilo srce kad je spazila uljeza na automobilskim vratima koji se vješto sakrio ispod kvake. Sekunde su je dijelile da primi ogromnog, dlakavog pauka koji bi vjerojatno burno reagirao.

Vezani članci Svađa svjetskih velesila zbog podmornice - 2 Velika svađa svjetskih sila - Francuska najavila povlačenje veleposlanika iz SAD-a i Australije: "Ovo je golema pogreška, nož u leđa" Australija ublažava mjere za cijepljene građane Bilježe drugi najveći porast novozaraženih ove godine, ali cijepljenima obećavaju više slobode

Vlasnica automobila odmah je uslikala dlakavog uljeza i slike objavila na stranici na Facebooku koja se bavi prepoznavanjem vrsta paukova te je u objavi napisala da je isprva mislila da je riječ o dlakavoj gusjenici dok se nije približila.

Korisnici grupe nisu joj bili od velike pomoći jer se većina zgražala nad ogromnim paukom i govorila da je njih već i sama slika prestravila. Slike koje je objavila na društvenoj mreži možete pogledati u nastavku, a dodatni je problem što njezina objava dviju slika na Facebooku izgleda izrezano, tj. kao da ogromni pauk viri kroz prozor automobila.

Australski pauk
Australski pauk (Foto: Christine Jones/Facebook)

Australski pauk
Australski pauk (Foto: Christine Jones/Facebook)