Uskoro će vjenčanje

Smatrate li i vi takve veze pogrešnima? Trpe grozne uvrede jer ih dijeli 19 godina razlike

Andrewa i Stephanie dijeli 19 godina razlike (FOTO: Profimedia)
Andrewa i Stephanie dijeli 19 godina razlike (FOTO: Profimedia)
\\folder\galerija Galerija Andrewa i Stephanie dijeli 19 godina razlike (FOTO: Profimedia) Andrewa i Stephanie dijeli 19 godina razlike (FOTO: Profimedia) Andrewa i Stephanie dijeli 19 godina razlike (FOTO: Profimedia) Andrewa i Stephanie dijeli 19 godina razlike (FOTO: Profimedia) Andrewa i Stephanie dijeli 19 godina razlike (FOTO: Profimedia) Andrewa i Stephanie dijeli 19 godina razlike (FOTO: Profimedia) +0 Andrewa i Stephanie dijeli 19 godina razlike (FOTO: Profimedia) Galerija
Neke su majke ustvrdile da bi vlastite kćeri istjerale iz domova kada bi im se na pragu pojavile s dvostruko starijim muškarcem.

Andrew Bird (43) i Stephanie Jarvis (24), Škoti koji danas žive u Invernessu, četiri su godine zajedno, no već su prošli što drugi parovi neće u četrdeset. Naime, zato što ih dijeli devetnaest godina, Andrew i Stephanie su gotovo svakodnevno izvrgnuti verbalnom zlostavljanju, odnosno ponižavanju.

Otkako su zajedno, njemu je postalo normalno da ga nazivaju pogrnim nadimcima vezanim uz pedofiliju, dok je ona pak već otupjela na kritike da je sponzoruša. Ipak, unatoč svoj sili grubih uvreda, Andrew i Stephanie planiraju vjenčanje, kojemu se vesele obje obitelji.

"Budući da mi je bilo dvadeset kada smo započeli vezu, naravno da je moja majka bila skeptična. No, kako je vrijeme odmicalo i kako su moji počeli primjećivati koliko sam sretna, tako su dvojbe nestajale", ispričala je za medije Stephanie, kojoj je Andrew pružio ruku spasa i utjehe u vrijeme dok se nalazila u nesretnoj vezi.

Stephanie je u to vrijeme radila kao konobarica u kafiću u zabačenom dijelu Škotske, kamo je Andrew morao prirodom posla budući da je vozač autobusa.

"Jednom nakon što sam prekinula vezu koja me činila očajnom, spakirala sam se i otišla sam za Andrewom u Inverness. Uz njega sam i sama postala vozačicom autobusa, a njegovoj djeci (ima ih troje, op.a.) sam se do te mjere dopala da me nazivaju majkom", pohvalila se Stephanie, koja je naposljetku riječi ohrabrenja dobila i od brojnih stranaca jednom nakon što je njihova priča objavljena na britanskim portalima.

"Pa što? I ja sam imao četrdeset kada sam upoznao svoju današnju suprugu. Njoj je tada bilo 25, ali eto nas svejedeno i 26 godina kasnije zajedno", napisao je netko od čitatelja u komentarima na Daily Mailu, čime je potaknuo i ostale u sličnoj situaciji da ispričaju svoje priče.

Naravno da se tu našlo i oprečnih mišljenja, pa i majki koje su napisale da bi vlastite kćeri istjerale iz domova kada bi im se na pragu pojavile s dvostruko starijim muškarcem.

Kako biste se vi postavili?