Muškarac je svojim tvrdoglavim inzistiranjem na golišavim fotkama dobio puno više nego što je tražio.

Galerija


Razmjena škakljivih poruka i golišavih slika danas je stvar svakodnevice i među mladima i među starima. Svi oni koji su sudjelovali u takvom dopisivanju znaju da muškarci često traže djevojke da im pošalju svoje golišave slike.

Vezani članci Zabavni detalji Prizori iz galerije puni su urnebesnih detalja za sve one s dobrim vidom Planovi za 2020. Pokazali kako im je koronavirus pokvario planove, dobro da im je smisao za humor ostao netaknut

Neki od njih ne odustaju čak niti kada djevojka jasno i glasno izrazi da ne misli poslati svoje gole fotke, a jedan takav dobio je i više nego što je tražio. Iako mu je djevojka rekla da nije u prigodnom izdanju za snimanje golih fotki, nastavio je navaljivati.

Na kraju mu je poslala fotografiju na kojoj ima masku za njegu lica, no niti nakon toga nije odustao jer ga je nije zanimalo njezino lice već što nosi ispod vrata. Na to mu je odgovorila slikom na kojoj je pozirala zaogrnuta ručnikom.

Niti nakon toga nije shvatio poruku pa ju je zatražio da uslika što ima ispod ručnika. Ono što je uslijedilo je jedna od boljih serija odgovora na zahtjeve nezasitnog muškarca, a cijelu prepisku možete pogledati u galeriji.