U Tajlandu su mnogi opsjednuti izbjeljivanjem kože (FOTO: Screenshot/Facebook)
U Tajlandu su mnogi opsjednuti izbjeljivanjem kože (FOTO: Screenshot/Facebook)

Bolnica Lelux izbjeljuje i ženske privatne dijelove, međutim navala na tretman nije ni izbliza tako velika.


U Tajlandu, zemlji u kojoj su mnogi opsjednuti izbjeljivanjem kože, zainteresirani odnedavno u ponudi imaju još jednu opciju - lasersko izbjeljivanje penisa i vagina.

Vezani članci Novi MR uređaj u Varaždinu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ministar o spajanju varaždinske i čakovečke bolnice: ''Na toj udaljenosti nema potrebe imati iste odjele u dvije bolnice'' Pas, Tajland, Ilustracija (Foto: Lillian SUWANRUMPHA / AFP) Slave ga kao heroja: Pas spasio život dječačiću kojeg je majka zakopala u - smeću

Bolnica Lelux, smještena blizu Bangkoka, novi je zahvat oglasila u medijima prije svega nekoliko dana i to je bilo dovoljno da ustanovu muškarci zatrpaju prijavama. 

"Sve ide tako brzo zahvaljujući društvenim mrežama. Već moramo primati rezervacije unaprijed. Koristimo se istim pigmentacijskim laserom kao i kod ostalih dijelove kože", rekao je čelnik marketinga bolnice Popol Tansakul i pojasnio da je tretman zapravo odgovor na dosadašnje zahtjeve klijenata.

Izbjeljivanje ženskih privatnih dijelova krenulo je prije pola godine, ali navala dosad ni izbliza nije bila kao kod muškaraca. Preciznije, u međuvremenu se tek tridesetak žena odlučilo na takav zahvat.

Pet tretmana laserskog izbjeljivanja košta točno četiri tisuće kuna, međutim nije rečeno za koliko nijansi penis pobijeli. (Hina)