U Tajlandu su mnogi opsjednuti izbjeljivanjem kože (FOTO: Screenshot/Facebook)
U Tajlandu su mnogi opsjednuti izbjeljivanjem kože (FOTO: Screenshot/Facebook)

Bolnica Lelux izbjeljuje i ženske privatne dijelove, međutim navala na tretman nije ni izbliza tako velika.


U Tajlandu, zemlji u kojoj su mnogi opsjednuti izbjeljivanjem kože, zainteresirani odnedavno u ponudi imaju još jednu opciju - lasersko izbjeljivanje penisa i vagina.

Vezani članci Svrab u Hrvatskoj (Foto: Dnevnik.hr) Epidemija svraba izbila u dijelu pulske bolnice: "Izvor je vjerojatno isti pacijent" Na Sušaku se gradi bolnica (Dnevnik.hr) Za 2 i pol godine na Sušaku bi trebala niknuti bolnica popularno nazvana "Za majku i dijete": ''Više od 60 tisuća kvadrata se gradi ovdje pred nama''

Bolnica Lelux, smještena blizu Bangkoka, novi je zahvat oglasila u medijima prije svega nekoliko dana i to je bilo dovoljno da ustanovu muškarci zatrpaju prijavama. 

"Sve ide tako brzo zahvaljujući društvenim mrežama. Već moramo primati rezervacije unaprijed. Koristimo se istim pigmentacijskim laserom kao i kod ostalih dijelove kože", rekao je čelnik marketinga bolnice Popol Tansakul i pojasnio da je tretman zapravo odgovor na dosadašnje zahtjeve klijenata.

Izbjeljivanje ženskih privatnih dijelova krenulo je prije pola godine, ali navala dosad ni izbliza nije bila kao kod muškaraca. Preciznije, u međuvremenu se tek tridesetak žena odlučilo na takav zahvat.

Pet tretmana laserskog izbjeljivanja košta točno četiri tisuće kuna, međutim nije rečeno za koliko nijansi penis pobijeli. (Hina)