Instagramuše dolaze na toksično jezero unatoč upozorenjima da boravak na njemu može narušiti zdravlje.

Galerija


Ruske instagramuše zaposjele su umjetno jezero koje se nalazi u blizini grada Novosibirsk (Rusija) koje pažnju privlači prekrasnom plavom bojom. No boju jezeru daju kemikalije koje otpušta obližnja elektrana, za čije je potrebe jezero napravljeno.

Vezani članci Prosidba Cura zaprosila dečka pa dobila salvu ružnih komentara: ''Oduzela si mu muškost!'' Jezivi prizori - 9 Uslikali prizore iz noćnih mora, rijetko tko je dovoljno hrabar da im se približi

Iako iz elektrane tvrde da voda nije otrovna, također upozoravaju da nije za kupanje jer zbog sastava može izazvati alergijske reakcije. Ljudi koji su posjetili jezero tvrde da im kupanje i ne pada na pamet zbog neugodnog mirisa koji se širi jezerom, no oni koji su bili dovoljno "hrabri" i došli u kontakt s vodom tvrde da su imali osipe u trajanju od nekoliko dana.

Jezero može negativno utjecati i na dišne puteve pa se oni koji su proveli nešto više vremena tamo žale na suhe dišne puteve i probleme s disanjem. Neke od prizora snimljenih na "sibirskim Maldivima" možete pogledati u galeriji i provjeriti jesu li te fotografije bile vrijedne kožnog osipa.