Rianne Meijer influencerica je iz Nizozemske koja je serijom smiješnih fotki dokazala da svatko može biti influencer, ako je voljan uložiti trud.

Galerija


I dok jedni misle da influenceri mogu biti samo prelijepe osobe koje žive bajku, drugi misle da to mogu biti svi. Djevojka iz Nizozemske na Instagramu je objavila usporedne fotografije uređenih i običnih fotografija te tako jednom zauvijek dokazala da influencer može biti svatko tko je voljan uložiti trud u fotografiranje i uređivanje slika.

Vezani članci Medvjed (Foto: Screenshot/YouTube) Medvjed mu se ušuljao na stražnje sjedalo, sva sreća da je ostavio otvorena vrata Mraz (Foto: Screeenshot/YouTube) Dosta vam je struganja leda i mraza s vjetrobrana? Ovaj trik možda vam popravi jutra

S njezinih fotografija vidljivo je da svaki prizor može izgledati obično ili bajkovito, bez obzira na to što je na slici ista osoba i lokacija. No trud uložen u kadriranje, osvjetljenje i uređivanje fotografije svakako se vidi.

Rianne Meijer na Instagramu ima više od 300.000 pratitelja, a neke od slika na kojima uspoređuje fotografije nastale bez truda s onima u koje je uložila puno vremena svakako pogledajte u galeriji.