Dain Yoon (FOtO: Instagram)
Dain Yoon (FOtO: Instagram)

Yoon je toliko spretna u svijetu iluzije da će vam se nakratko zavrtjeti u glavama.


Dain Yoon, 24-godišnja južnokorejska umjetnica, svakom novom objavom iznova ugodno iznenadi do koje je mjere maštovita i vješta sa šminkom.

Vezani članci Dobro došli u klub ako vas je fotografija na prvu zbunila (FOTO: Twitter) Nehotice je snimila genijalnu optičku iluziju, i većina vas će se na prvu potpuno zbuniti Fotografije su doista u piksel identične (FOTO: Imgur) Zgodna optička iluzija: Ove su fotografije identične, ali ih naš mozak ne želi tako doživjeti

Naime, Yoon se profilirala kao prvakinja iluzije od razne kozmetike, čemu svjedoče fotografije koje ćemo vam prikazati u nastavku, baš kao i podatak da je na Instagramu trenutačno prati 315 tisuća ljudi.

Dar za nadrealnim igranjem sa šminkom je počela razvijati još kao djevojčica, a usavršila ga je s godinama u nekoliko tamošnjih prestižnih umjetničkih škola.

Ipak, umjesto u "konvencionalnoj" umjetnosti, putovanje je nastavila u svijetu iluzija od kojih se promatračima nakratko zavrti u glavama.

Uživajte u galeriji i upamtite, niti na jednoj od sljedećih fotografija nema efekata upotrijebljenih u programima za obradu slike.