Još triput toliko i gospođa iz Izraela će se približiti rekordu (FOTO: Profimedia/Ilustracija)
Još triput toliko i gospođa iz Izraela će se približiti rekordu (FOTO: Profimedia/Ilustracija)

Gospođa je dosad sveukupno 14 godina provela u blaženom stanju.


Neimenovana 42-godišnja ultraortodoksna Židovka rodila je u srijedu u Jeruzalemu dvadeseto dijete, pišu lokalni portali, pa uz vijest ističu da je to još daleko od rekorda upisanog u Guinnessovu knjigu.

Vezani članci Policija, ilustracija Vozač zaspao pa autom sletio u jarak: Ozlijeđena cijela obitelj, dvoje djece ima teške ozljede Rhiannon Oldham niej imala pojma da nosi bebu(FOTO: Facebook/Rhiannon Oldham) Pojma on nije imao da postaje otac: Nazvao je hitnu i kazao da mu iz djevojke pokušava izaći neki grumen

Djelatnici bolnice su medijima potvrdili da je gospođa u međuvremenu postala baka, odnosno da joj je ovo bio već devetnaesti porod (ima iza sebe jedne blizance).

Drugim riječima, punih je 14 godina dosad živjela u trudnoći, što je doista impresivno radozblje provedeno u blaženom stanju.

Kada smo već spomenuli rekord, ispričajmo da ga drži gospođa Vasiljev iz Rusije, koja je u 18. stoljeću svoju obitelj obogatila sa 69 djece!

Gospođa Vasiljev je, pazite sad, na svijet donijela 16 pari blizanaca, sedam "kompletića" trojki i četiri četvorki. Prema dostupnim podacima, doživjela je 76.