Dobio što je tražio

Svi ismijavaju dušobrižnika koji je glumici rekao da se nasmiješi

Osmijeh (Foto: Instagram) - 4
Osmijeh (Foto: Instagram) - 4 Instagram
\\folder\galerija Galerija Osmijeh (Foto: Instagram) - 4 Osmijeh (Foto: Instagram) - 4 Foto: Instagram Osmijeh (Foto: Instagram) - 20 Osmijeh (Foto: Instagram) - 20 Foto: Instagram Osmijeh (Foto: Instagram) - 19 Osmijeh (Foto: Instagram) - 19 Foto: Instagram +17 Osmijeh (Foto: Instagram) - 18 Galerija
"Pametnjaković" je poručio glumici da se nasmiješi pa je shvatio kakvu je pogrešku napravio.

Brie Larson tumačit će superjunakinju Captain Marvel u istoimenom filmu koji u kina stiže sljedeće godine, no kako to obično biva u bespućima interneta kada se "žena uplete u muške stvari", zajedljivi komentari uslijedili su čim je objavljena prva najava filma.

Jedan od komentara koji je podigao najviše prašine glasio je: "A mogla bi se malo i nasmiješiti". Pozivanje žena da se nasmiješe jedan je od učestalih alata iz ropotarnice seksizma, a galerija koju vam prenosimo dobar je dokaz tome.

Naime, ljudi su ubrzo shvatili koliko je taj savjet neprimjeren pa su ga primijenili i na muške superjunake i fotošopirali osmijeh na njihova lica. Kako bi izgledali nasmiješeni superjunaci, provjerite u galeriji.