Pas (Foto: Facebook)
Pas (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Zaživio je još jedan bizarni trend uređivanja kućnih ljubimaca koji je uspio šokirati baš sve.


Na Facebook profilu trgovine "Royal Paws Pet Store" u Sjevernoj Karolini (SAD) osvanule su fotografije pasa kojima su vlasnici odlučili urediti – mošnje. Sličan trend zapazili su i saloni za uređivanje pasa koji su primijetili da im vlasnici sve češće dovode na šišanje pse sa šljokicama na mošnjama.

Vezani članci Zaposleni psi Ovi dobri dečki imaju posao unatoč krizi čak i kad spavaju na poslu, pogledajte koja je njihova tajna Psi usred kihanja (Foto: sadanduseless.com) Uhvatili pse usred kihanja, odmah su poželjeli podijeliti urnebesne prizore sa svima

Neki saloni za pse izričito odbijaju slijediti ovaj trend pa su na društvenim mrežama obavijestili svoje mušterije da ne očekuju od njih uslugu uređivanja psećih mošnji. Iako nikome još nije jasno kako je ovaj trend uopće zaživio, zna se da se za uređivanje koristi kombinacija jestivih šljokica i škrobnog sirupa.

Ovaj neobičan trend podijelio je internet pa neki smatraju da je sumanut, dok drugi ne vide ništa loše u malo dodatnog šarenila. Neke od primjera "ukrašenih" pasa prenosimo u nastavku pa provjerite kako to izgleda na vlastitu odgovornost.