Stan
Stan Foto: Facebook

Student je zaboravio zatvoriti prozor stana, a šest mjeseci bilo je dovoljno da stan postane rizičan za zdravlje.


Oluwageorge Johnson je 20-godišnji student iz Velike Britanije koji je zbog otkazivanja nastave uslijed koronakrize napustio svoj studentski stan, ali je pritom zaboravio zatvoriti sve prozore. U svoj se stan nedavno ponovno vratio, no nije bio spreman za prizor koji ga je dočekao.

Vezani članci Građevinske nezgode ''Ne plaćajte majstore alkoholom!'': Naučili skupu lekciju pa je podijelili sa svima Fail Sami svoji najveći neprijatelji: Nezgode se događaju, ali za mnoge su si sami krivi

Naime, njegov stan bio je preplavljen ptičjim izmetom jer su se u njemu udomaćili golubovi. U sudoperu su ga dočekala golublja jaja, a ptići su se udomaćili u njegovoj odjeći. Johnson je prokomentirao prizor riječima: ''Da bar nisam vidio stan svojim očima, onda bih mogao normalno zaspati. Htio sam se vratiti na sveučilište prošli tjedan, ali još ću pričekati malo. Više nikad neću ostaviti otvoren prozor'', rekao je za Daily Mail.

Neke od užasnih prizora koji su ga dočekali možete pogledati u nastavku, nadamo se da neće i vama uzrokovati probleme pri spavanju.