Na službenom profilu ruskog Ministarstva obrane osvanuo je golišavi selfie, a već postoji i prva osumnjičenica.

Galerija


Rusiju potresa skandal nakon što je na službenom Instagram profilu Ministarstva obrane osvanuo goli selfie za sada nepoznate djevojke. Slika je brzo uklonjena, a svi sada spekuliraju tko je gola djevojka s fotografije.

Vezani članci Koronavirus u Moskvi, ilustracija Moskvu zahvatio novi val koronavirusa: Većina bolesnika ima indijski soj Zabava ih prizemljila (Foto: klyker.com) Što će im treća žica kad imaju alkohol: Znaju kako se uzemljiiti i bez obrtničke škole

Jedna od teorija jest da je riječ o glasnogovornici ruske vojske Rossiyani Markovskayoj, pa svi na internetu uspoređuju spornu fotografiju s fotografijama koje je objavila na svojem profilu. Fotografije smo okupili u galeriji pa se možete i sami igrati detektiva.

Instagram profil Mil_Ru inače objavljuje uglavnom prizore Putinova vojnog arsenala, vojnih vježbi i novih tehnologija pa nije jasno kako se potkrala golišava slika. Jedan komentator sugerirao je: ''Osoba koja vodi Instagram profil očito se zaboravila odjaviti s poslovnog profila prije slanja privatnih fotografija.''

Glavna je ''osumnjičenica'' 26-godišnja Rossiyana Markovskaya, glasnogovornica ruskog ministra obrane. Prije nego što je dobila taj posao, bila je voditeljica i reporterka za rusku televiziju. Je li stvarno riječ o njezinu golom selfieju, provjerite u galeriji.