Bernie Sanders već je odavno postao miljenik društvenih mreža pa je i njegova slika s inauguracije postala hit.

Galerija


Dok cijeli svijet bruji o važnosti inauguracije novog američkog predsjednika, društvene mreže pronašle su svojeg junaka koji ih zabavlja od trenutka kad su ga na pozornici zabilježile kamere. Riječ je o senatoru iz Vermonta i jednom od demokratskih kandidata za predsjednika, Bernieju Sandersu.

Vezani članci Nezgodne godine Svi prolaze kroz nezgodne godine, a oni su svoje nezgode ponosno pokazali svima Pijana joga Pijanci ili majstori joge? Njihova fleksibilnost oduševila je majstore joge, pogledajte što izvode

On je na pozornici izgledao usamljeno i ljuto, no svojom pozom i rukavicama uspio je šarmirati publiku. Zbog toga su ga mnogi korisnici društvenih mreža posjeli na raznorazna mjesta i u najrazličitija društva, a neki su ga čak poslali u svoje rodno mjesto.

Kako bi korisnicima društvenih mreža olakšali umetanje Sandersa na različite pozadine, pokrenuta je i stranica koja bitno olakšava proces, a možete je isprobati na ovom linku. Uratke koji su ljudi dosad podijelili na društvenim mrežama možete pogledati u galeriji.