Promocija, ilustracija
Promocija, ilustracija Foto: Shutterstock

Društvenim mrežama širi se urnebesna objava koja je u kratkom vremenu postala viralna. Beogradski grafički dizajner Branko Gavrić na Facebooku je objavio fotografiju svoje rođakinje i njezina sina koji je nakon deset godina diplomirao na Pravnom fakultetu u Rijeci.


Sin u ruci drži čašu šampanjca dok majka drži transaparent na kojem piše "Hvala ku..u".

Vezani članci Diploma, ilustracija (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Novi slučaj! Punih 15 godina radila s lažnom diplomom u čak dvije škole Diploma, ilustracija (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Pronađene brojne povrede i nepravilnosti: Poništena diploma šefa obavještajne agencije u BiH

"Naša iscrpljena rođaka Sanja iz Opatije sa sinom na dodeli diplome koju je dobio za uporno, temeljno i strpljivo studiranje. Od desetak godina", napisao je Gavrić i dodao: ‘Šerujte, razgalite iscrpljene roditelje posvećenih studenata!’.

Fotografija je objavljena 1. travnja tako da nije poznato je li riječ o prvoaprilskoj šali, a treba imati na umu i da je autor po zanimanju grafički dizajner.

Kako god bilo, objava je nasmijala mnoge te se mahnito počela dijeliti društvenim mrežama diljem regije. Ipak, unatoč brojnim pozitivnim reakcijama, fotografija je ubrzo uklonjena s društvenih mreža-