Za sve postoji objašnjenje

Proveo dan s dječakom koji mu zlostavlja sina i otkrio potresnu priču

Aubrey Delinzer (Foto: Screenshot/Twitter)
Aubrey Delinzer (Foto: Screenshot/Twitter) Foto: Screenshot/Twitter
Otac je pokušao saznati zašto dječak zlostavlja njegova sina i otkrio dirljivu priču.

Aubrey Delinzer iz Houstona u Teksasu nedavno je završio u vijestima diljem SAD-a nakon što je na Twitteru objavio dirljivu priču o dječaku koji je zlostavljao njegova sina u školi. No umjesto da zatraži privremenu suspenziju zlostavljača, žrtvin otac odlučio se na drukčiji pristup te je proveo dan sa zlostavljačem.

Za vremena provedenog sa zlostavljačem saznao je da i njega zlostavljaju u školi, uglavnom zato što nema čistu odjeću i obuću. Saznao je da je njegova obitelj u teškoj situaciji i da su praktički beskućnici.

Brižni otac pokrenuo je kampanju GoFundMe u kojoj skuplja novac za mladića i njegovu obitelj, a u opisu je napisao: "Moram podijeliti priču od jučer. Odlučio sam provesti dan sa zlostavljačem svoga sina kako bih saznao zašto to radi. Na kraju sam saznao da je i on zlostavljan jer nema čistu odjeću i obuću zbog toga što su mu roditelji u teškoj situaciji i postali su beskućnici."

Aubrey nastavlja: "Sve ima savršenog smisla... uopće ne znamo s čim se ta djeca suočavaju jer nas obično nije uopće briga. Proveo sam dan s njim, kupio mu nešto odjeće i podučio ga o samopoštovanju, integritetu, moralu i samopouzdanju."

Aubrey se nada da će njegova kampanja GoFundMe biti dobar početak za obitelj koja je zapala u probleme, no još mu je više stalo da se ova priča proširi kako bi ljudi osvijestili dublje probleme u društvu umjesto da samo reagiraju na površinske simptome.

Zlostavljač i njegova žrtva na kraju su se zajedno igrali, a priču koju je brižni otac podijelio na Twitteru možete pogledati u nastavku.