Borna
Borna Foto: _borninjo/Instagram

Borna je programer iz Hrvatske koji je zbog sličnosti sa srpskim predsjednikom postao hit na društvenim mrežama.


Profil na Instagramu ''Negujmo srbski'' nedavno je objavio fotografiju s Tindera na kojoj je slika mladića koji izgleda kao dvojnik sprskog predsjednika Aleksandra Vučića, a u opisu fotografije piše: ''Ako želiš zrelu osobu uz sebe, a ne smeta ti što izgledam kao Vučić, onda samo swipe desno''.

Vezani članci Koronavirus u Srbiji Nakon otkrića novog soja koronavirusa: U jednom srpskom gradu čak trostruko više novih slučajeva Poštovani psi Apel izazvao smijeh u cijeloj regiji, za neke ljude očito nema nade

Profil ''Negujmo srbski'' ubrzo je pronašao mladića na Instagramu, a riječ je o 29-godišnjem progremeru iz Hrvatske. ''Sjećate se Vučićevog dvojnika iz Hrvatske od prije par dana? E pa, našli smo ga, mislimo da je red da ga promoviramo u novog influencera i doguramo do 10.000 pratitelja. Krenuo je od 29 pratitelja pa ćemo vidjeti'', napisali su na profilu.

Čini se da je kampanja uspjela jer programer Borna sad ima više od 15.000 pratitelja na Instagramu, a u nastavku možete pogledati zašto se proslavio preko noći.