Mališani su se uspjeli razbježati po učionicama (FOTO: YouTube/Screenshot)
Mališani su se uspjeli razbježati po učionicama (FOTO: YouTube/Screenshot)

Škola je zgroženim roditeljima ponudila ispriku, a mališanima savjetovanje sa stručnjacima.


Neimenovani profesor tjelesnog odgoja osnovne škole Carthay Center iz Los Angelesa, skinuo se u petak na igralištu gol i takav stao juriti za prisutnom djecom.

Vezani članci Dijete s gitarom, ilustracija Iz zagrebačke osnovne škole upozorili na opasni izazov s TikToka: "Dijete legne na cestu sve dok se automobil ne primakne blizu..." Damir Boras Boras opet ostavio bez teksta: ''Ja mislim da je grozno biti uznemiravan i zlostavljan, pogotovo seksualno, ja sam u životu imao mnogo uznemiravanja''

Što mu se to u glavi krivo "prespojilo" još nije poznato, a i pitanje je hoće li policija otkriti više detalja jednom kada dovrši obradu slučaja ukoliko je riječ o kakvom mentalnom oboljenju.

Srećom, profesor niti jedno dijete nije ozlijedio, pa čak niti uhvatio jer su se spretni mališani uspjeli razbježati i posakrivati po učionicama.

Čelnici škole su potvrdili roditeljima da je došlo do incidenta, pa uz ispriku njihovoj djeci ponudili i psihičko savjetovanje sa stručnjacima ukoliko je obnaženi profesor kod nekoga izazvao traume.