Dugo je čekala idealnog muškarca, a onda je shvatila da postoji praktičnije rješenje.

Galerija


Gia Kourtney ima 27 godina i odlučila je prodati svoju nevinost na stranici Cinderella Escorts. Za njezinu nevinost održat će se aukcija, a početna cijena iznosit će 100.000 funti (oko 800.000 kuna). Gia je oduvijek sanjala da će izgubiti nevinost s ''princem na bijelom konju'', no na kraju se odlučila za pragmatičniji pristup.

Vezani članci Strelica (Foto: Screenshot/Twitter) Optička varka japanskog matematičara potpuno će vam pomutiti um Bradonje (Foto: Instagram) - 12 Muškarci pozirali s bradama i bez njih, koja vam se verzija više sviđa?

''Odlučila sam se na ovo zato što mi je dosta čekanja neke iluzije. Shvatila sam da bih radije htjela novac nego izgubiti nevinost s nekim tko mi se ne kraju neće sviđati, nego ću žaliti što sam s njim podijelila taj poseban trenutak'', izjavila je za LADbible.

''Znam da može zvučati grubo, ali imam 27 godina i čekala sam stvarno dugo, ali mislim da je ovo pametnije rješenje'', kaže Gia iz New Yorka koja je odrasla u strogoj, religioznoj obitelji.

S novcem od aukcije želi putovati svijetom, otplatiti studentski dug i omogućiti školovanje braći i sestrama, a možda i kupiti obitelji lijepu kuću.