Kupovanje preko interneta može biti veliki blagoslov, no nekim nesretnicima to je prokletstvo.

Galerija


Kupovanje preko interneta jedan je luksuza modernog svijeta, no kako bi se bezbrižno uživalo u toj pogodnosti, treba biti oprezan pri odabiru trgovine. Naručivanje od nepoznatih i neprovjerenih trgovaca može imati urnebesno katastrofalne posljedice.

Vezani članci Grozni oglasi - 26 Tko god im je napravio oglase, treba im pod hitno vratiti novac Prljavi uzorci - 35 Neki to vole prljavo: Nakaradni ukrasni uzorci zbog kojih stvari izgledaju prljavo, kome je to palo na pamet?!

Upravo takve posljedice iskusili su junaci galerije koju vam prenosimo. Oni su na društvenim mrežama podijelili različite načine na koje su ih prodavači prevarili. Neki od njih kupili su proizvode koji nimalo ne sliče proizvodima na objavljenim slikama, a drugi su zaboravili čitati mala slova i naručili proizvode apsurdno malih ili velikih dimenzija.

Neke od ljudi koji su se opekli u kupnji preko interneta, ali su pritom naučili jako bitne lekcije, svakako pogledajte u galeriji. Doza opreza dobro će vam doći ako ovih blagdana i vi mislite kupovati preko interneta.