Ono što ne možemo vidjeti najviše nas plaši, ističe u opisu filma autor (FOTO: Screenshot)
Ono što ne možemo vidjeti najviše nas plaši, ističe u opisu filma autor (FOTO: Screenshot)

Ukoliko se slažete s autorovom tvrdnjom da nas najviše plaše stvari koje ne možemo vidjeti, uživat ćete u filmu imena Polaroid.


Joey Greene, daroviti mladi scenarist i redatelj iz Los Angelesa, objavio je uoči Noći vještica na svom kanalu Vimeo horor imena Polaroid, koji su u međuvremenu urednici te platforme istaknuli kao rad koji treba vidjeti.

Vezani članci Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) Holivudski miljenik smatra da slavu duguje isključivo jednome: "Život bi mi bio drastično drugačiji" \'Emma\' je djelo redatelja Daniela Limmera (FOTO: YouTube/Screenshot) Jeste li dovoljno hrabri? Pogledajte Emmu, horor upravo proglašen najboljim u nesvakidašnjoj konkurenciji

Samo 180 sekundi dugačak film od tada je skupio samo na toj videoplatformi preko 300 tisuća pregleda, ali se i proširio po raznim blogovima gdje smo ga i mi zamijetili.

Pa, ukoliko ste ljubitelj žanra, sigurni smo da ćete u Polaroidu uživati, ali i da ćete uočiti da je autor inspiraciju najvjerojatnije pronašao u kultnom hororu Shutter.

Usput budi rečeno, jedan je vrlo sličan rad na svom YouTube kanalu 2012. godine predstavio i Peter Lewis, pa budući da smo ga doživjeli kao također izvrsno djelo, predstavit ćemo i njega u nastavku.