Sunny Leone očito je odlična i za čuvanje kupusa (FOTO: AFP)
Sunny Leone očito je odlična i za čuvanje kupusa (FOTO: AFP)

Strategija distrakcije za sada fantastično funkcionira.


Sunny Leone, višestruko nagrađivana pornoglumica rođena u Kanadi koja se u međuvremenu uspješno otisnula u indijske showbiz vode, zahvalno čuva kupus! Eto, iskustvo je to Chenchua Reddyja, vrijednoga poljoprivrednika iz jednog indijskoga sela, koji je oblijepio deset jutara zemlje njezinim posterima kako bi odvratio lopove od krađa.

Vezani članci Novac, ilustracija Prevarili osiguravajuća društva za nekoliko stotina tisuća kuna: Ugovarali police putnih osiguranja pa dostavljali lažne račune da im vrate novac Bager (Foto: Slavko Midžor/ Pixsell) Pljačka "velikih razmjera": Bager vrijedan gotovo pola milijuna kuna ukraden s gradilišta u Zagrebu

I doista, otkako Leone promatra iz polja, razbojnici su posve zaboravili na listove i glavice pune vitamina C i kalcija te su se usredotočili na neka sasvim drugačija prirodna bogatstva.

"Ove je godine sjajno rodilo. Nažalost, nema kome to nije upalo u oko, pa mi je kupus krao baš svatko tko je stigao. Od slučajnih prolaznika, pa sve do dokazanih lopova i ljubomornih susjeda.

Ipak, strategija s odvraćanjem pažnje definitivno je poslužila svrsi, pa na blagodati mojih polja više nitko i ne obraća pažnju", pohvalio se domišljati Chenchu Reddy, kojemu možda ipak nije trebalo ispred televizijskih kamera odavati tajnu postera sa Sunny Leone.