Dječak u autu
Dječak u autu Foto: Utah Highway Patrol/Twitter

Policajac koji je u ponedjeljak na autocesti u državi Utah zaustavio jedan automobil nemalo se iznenadio kad je shvatio da je na mjestu vozača jedan petogodišnjak.


Zamijetivši vozilo koje se vrlo sporo kretalo lijevim trakom autoceste Interstate 15, policajac je uključio sirenu, a vozač se disciplinirano prestrojio u trak za zaustavljanje.

Vezani članci Fail Procurili jasni dokazi zašto muškarci žive kraće od žena, rezultati bi vas mogli iznenaditi Biciklisti divljaju Drže li se biciklisti prometnih pravila ili divljaju? Biciklističke staze su im, kažu, neadekvatne...

Razgovor ''vozača'' i policajca snimljen je na videozapisu nadzorne kamere koji je objavila policija na YouTubeu je pregledan gotovo 760.000 puta.

"Imaš pet godina?" kaže policajac. "Ajme!" Potom je dječaka upitao gdje je naučio voziti i zapisao ostale pojedinosti.

Petogodišnji Adrian Zamarripa odgovorio mu je da se odvezao od kuće u automobilu svojih roditelja nakon što se posvađao s majkom. Policajcu je kazao da ga je razljutilo to što mu je rekla da mu ne želi kupiti Lamborghini.

"Nakon svađe odlučio je sjesti u automobil i krenuti u Kaliforniju kako bi ondje sam kupio Lamborghini. Vjerojatno bi mu za kupnju nedostajalo novca jer je u novčaniku imao samo 3 dolara", tvitala je policija, ne želeći odgovoriti na dodatna pitanja o ljutitom dječačiću.

 

Mališanu se na kraju ipak želja djelomično ostvarila jer je dječaka i njegovu majku provozao ljubitelj sportskih automobila Jeremy Neves.