Francia James (Foto: Instagram)
Francia James (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Playboyeva zečica dizala je aligatora i sjedila na njemu što se nije svidjelo nekim gledateljima.


Francia James na Instagramu ima više od dva milijuna obožavatelja, a Playboyeva zečica nedavno je podigla prašinu jer je objavila video na kojem radi čučnjeve s aligatorom na ramenima. U nekim od videa koje je objavila na društvenim mrežama sjedi na aligatoru i otvara mu usta.

Vezani članci Pamela Anderson (Foto: Profimedia) S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg Užasne ideje Dobili su užasne ideje, ali su ih besprijekorno ostvarili, pa publika ne zna što misliti

Uz video je napisala: "Aligatori su bili dobri prema meni jera sam im obećala da ih neću pretvoriti u cipele". Njezino ponašanje izazvalo je osude na društvenim mrežama, a čak i oni kojima ne smeta natezanje životinja misle da ih je dovela u nezavidnu poziciju jer bi i ona i aligatori nastradali da su se životinje prepustile instinktima.

Kontroverzne snimke koje su podigle prašinu na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku pa provjerite ubraja li se njezino ponašanje u zlostavljanje životinja.