Vatrena romansa

Ljubav na prvi let: Zamjena sjedala u zrakoplovu urodila zajedničkim odlaskom u toalet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glumica je uživo izvještavala o muškarcu i ženi koji su se upoznali zbog nje.

Glumica Rosey Blair na svojem je Twitteru uživo prenosila pravu ljubavnu dramu koja se odvijala na letu za Dallas. Naime, glumica i njezin dečko dobili su odvojena sjedala, pa su zamolili ženu da se premjesti kako bi njih dvoje mogli sjediti zajedno.

U šali su joj prokomentirali da bi možda mogla pronaći ljubav svojeg života na novom sjedalu. Ovaj se humoristični komentar pokazao kao pravo proročanstvo. Rosey i njezin dečko sjedili su odmah iza novog ''para'' pa su cijelo vrijeme pratili razvoj situacije, prisluškivali ih i objavljivali razvoj situacije na Twitteru.
 

 

Ono što je uslijedilo bila je prava ljubavna drama. Ispalo je da su i muškarac i žena oboje osobni treneri, vegetarijanci i slobodni te su cijelo vrijeme razgovarali.

Rosey je budno pratila i svaki put kad se ovo dvoje slučajno dotaknulo rukama, a ''spoj'' je kulminirao kad su u isto vrijeme ustali i otišli na toalet.

 

 

 

Izgleda da se proročanstvo ispunilo jer je na kraju ispalo da žive u istom gradu, pa su se dodali na društvenim mrežama, zajedno pokupili prtljagu i odšetali u istom smjeru.