Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica je uživo izvještavala o muškarcu i ženi koji su se upoznali zbog nje.


Glumica Rosey Blair na svojem je Twitteru uživo prenosila pravu ljubavnu dramu koja se odvijala na letu za Dallas. Naime, glumica i njezin dečko dobili su odvojena sjedala, pa su zamolili ženu da se premjesti kako bi njih dvoje mogli sjediti zajedno.

Vezani članci Pronađena turbina Boeinga koji se srušio nakon polijetanja iz Džakarte - 1 Pronađena turbina srušenog indonezijskog zrakoplova, ronioci krenuli u potragu za crnim kutijama Obitelji nestalih čekaju informacije o nestalom zrakoplovu Još nema glasa o nestalom Boeingu, rodbina na aerodromu čeka bilo kakvu dobru vijest

U šali su joj prokomentirali da bi možda mogla pronaći ljubav svojeg života na novom sjedalu. Ovaj se humoristični komentar pokazao kao pravo proročanstvo. Rosey i njezin dečko sjedili su odmah iza novog ''para'' pa su cijelo vrijeme pratili razvoj situacije, prisluškivali ih i objavljivali razvoj situacije na Twitteru.
 

 

Ono što je uslijedilo bila je prava ljubavna drama. Ispalo je da su i muškarac i žena oboje osobni treneri, vegetarijanci i slobodni te su cijelo vrijeme razgovarali.

Rosey je budno pratila i svaki put kad se ovo dvoje slučajno dotaknulo rukama, a ''spoj'' je kulminirao kad su u isto vrijeme ustali i otišli na toalet.

 

 

 

Izgleda da se proročanstvo ispunilo jer je na kraju ispalo da žive u istom gradu, pa su se dodali na društvenim mrežama, zajedno pokupili prtljagu i odšetali u istom smjeru.