Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Internetski zafrkanti posrpdno su savjetovali razbojniku da pizzeriji na internetu napiše lošu recenziju.


Filadelfijska policija zamolila je građane za pomoć, odnosno da se jave ako uspiju prepoznati muškarca sa snimke jer je u utorak pokušao opljačkati jednu tamošnju pizzeriju.

Vezani članci Policijski očevid (Foto: Arhiva/Petar Glebov/PIXSELL) Uhvaćen pljačkaš koji je u dvije godine orobio 11 trgovina, razbojnik je "pao" nakon posljednje pljačke na Trešnjevci Nepoznati razbojnik za kojim traga zagrebačka policija tijekom pljačke u Čulinečkoj (Foto: PUZ) Jeste li vidjeli ovog razbojnika? Policija traži muškarca sa slike koji je već triput dosad snimljen u pljački

Na njegovu žalost, iz radnje je išetao praznih ruku, odnosno zbunjen jer ga djelatnica i maloljetni kupac nisu doživjeli pola posto.

Napustili su pizzeriju i ostavili lopova da se sam snalazi, što po svemu sudeći nije životna disciplina u kojoj se ističe jer je za koju sekundu i sam napustio prostoriju.

Policija nije navela kome je još zaprijetio, premda se na snimci vidjelo da nije imao uspjeha ni s osobom koja se nalazila iza pulta (vjerojatno govorimo o pizza-majstoru, op.a.)