Drama Instagram

Ova naizgled sasvim obična fotografija joj je pomogla da otkrije da joj je suprug preljubnik i lažljivac

Pogled iz sppavaće sobe (FOTO: Instagram/agranovych)
Pogled iz sppavaće sobe (FOTO: Instagram/agranovych)
S vremenom se ispostavilo da prevarena supruga bračnu postelju nije dijelila samo s jednom ljubavnicom.

Julia Agranovič, dječja stomatologinja iz Sankt-Peterburga, napustila je supruga nakon što je sasvim slučajno na Instagramu ugledala fotografiju koja je u njoj probudila sumnju da je muž vara.

Naime, njezina suparnica Vlada Abramovič na spomenutoj se društvenoj mreži zaigrala i objavila fotografiju pogleda iz njezine spavaće sobe, što je Juliju nagnalo da suoči supruga Nazara Grinka s vrlo neugodnim pitanjima.

Kako to obično s preljubnicima već biva, "dragi" joj je uzvratio lažima, pa ustvrdio da je fotografija nastala za nekog druženja u njihovu domu dok je izbivala iz grada.

Rekao joj je da je te večeri kod njih bilo veće društvo koje je išlo u kino i da je Abramovič, koju je predstavio kao djevojku svog prijatelja, napravila fotografiju za obilaska stana.

Srećom po suprugu, Abramovič nije bilo do skrivanja te joj je otvoreno priznala da spava s Grinkom, a uz to je svojim kritičarima poručila da će se poseksati s bilo kime ako je to ono što želi.

Jednom nakon što je otvorena Pandorina kutija, Agranovič je otkrila da je suprug imao nekoliko ljubavnica, među kojima je naravno bilo i onih koje nisu imale pojma da je u braku.

Unatoč tome što je do kraja razotkriven, Grinko je svejedno pokušao kupiti naklonost supruge, i to ljigavom tvrdnjom da joj je, ako već ne na tjelesnoj razini, na mentalnoj uvijek bio vjeran.

Naravno da Agramovič na to nije pala, pa je ruskim medijima dala na znanje da uskoro slijedi brakorazvodna parnica. Uz to je suparnici Vladi Abramovič zahvalila jer joj je otvorila oči i poštedjela je daljnjih muka.

"Bolje je da se to dogodilo sada nego da sam uz njega dočekala četrdesetu i u međuvremenu mu rodila  troje djece", rekla je Agranovič, koja je s lažljivim suprugum doista kanila skoro zasnovati obitelj.

Sporna fotografija i prevarena supruga