Tako se voli

Otrovnica iza tipkovnice mu je izvrijeđala curu zbog debljine, "pomeo" ju je odgovorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drsku su "tviterašicu" isprovocirale fotografije sretnog para zabilježene uoči maturalne večere.

Nažalost, internetska prostranstva su prepuna ljudi koji će olako nekome uputiti uvrede, bolne i često ničime izazvane, bez da ih je briga do koje će mjere te grube riječi povrijediti.

Tako je prije nekoliko dana postupila i neka drska "tviterašica", koja je našla shodnim potpuno joj nepoznatu djevojku prozvati zbog debljine.

Okomila se na srednjoškolku Madison Haulter iz Indianapolisa, isprovocirana fotografijama koje je Madison objavila na svome profilu, zabilježenima za uspomenu uoči odlaska na maturalnu večeru sa svojim dečkom Treom Bookerom.

"Wow, pa on tebe voli iako si debela", prosula je otrov ta djevojka u komentarima, što je potaknulo mladića da  zaštiti curu koju obožava.

Učinio je Booker to tako romantično i elegantno da je zločestoći trenutačno začepio usta, uopće ne sluteći da će njegove rečenice postati viralne na Twitteru, odnosno zanimljive medijima diljem svijeta.

"Ti nisi debela, ljubavi. Bog te stvorio samo za mene. Savršena si", odvratio je u komentarima, čime je svojoj Madison samo još jedanput potvrdio da nije mogla boljeg izabrati.

Reakcijom ipak nije iznenadio svoga možda budućega punca Toma, koji je lokalnim televizijskim postajama potvrdio da zna kako Booker ima dobro srce jer već godinu dana svjedoči tome da njegovu kćer tretira kao kraljicu.