Ostao je bez mobitela, a kad ga je napokon uspio pronaći, imao je što vidjeti.

Galerija


Zackryds Rodzi 20-godišnji je student računalnih znanosti iz Malezije koji je nedavno ostao bez mobitela. Prvo je mislio da ga je zametnuo, no kad ga nije uspio pronaći u stanu, pomislio da ga je možda netko ukrao. Ipak, odlučio se nazvati i provjeriti je li možda pao u neko nedostupno mjesto u stanu, a zvonjavu je čuo iz šumarka nedaleko od svoga doma.

Vezani članci Špeceraj - 21 Različitim ljudima dali 600 kuna za špeceraj pa onda istražili što su kupili parovi, studenti, umirovljenici... Picasso s Twittera ''Picasso s Twittera'' crta urnebesne portrete slavnih, možete li ih prepoznati?

Na kraju je pronašao svoj mobitel među drvećem, no otkrio je i da ga je netko koristio. Naime, mobitel mu je iz sobe ukrao radoznali majmun te ga onda iskoristio za fotografiranje i snimanje.

To je podsjetilo Zackrydsa na to da mu je otac ranije tog dana spomenuo kako je vidio majmuna da se penje po njihovu domu, no mladić nije odmah povezao te stvari niti je sumnjao da mu je mobitel ukrao neki majmun.

Neke od stvari koje je snimio svirepi majmun prenosimo u nastavku i u galeriji pa svakako bacite oko i provjerite je li možda vrijeme da se ovaj majmun prestane baviti krađom i postane umjetnik.