Guska je lovcu izbila prednje zube (FOTO: Profimedia)
Guska je lovcu izbila prednje zube (FOTO: Profimedia)

Glasnogovornica policije potvrdila je da je ozlijeđeni čovjek jedva znao reći svoje ime kada je došao k svijesti.


Robert Meilhammer, 51- godišnji lovac iz Eastona u Marylandu, prebačen je u četvrtak u bolnicu bez svijesti i izbijenih prednjih zubi nakon što ga je nokautirala mrtva guska.

Vezani članci Vili Beroš Ministar zdravstva Beroš kaže da su dugovi bolnica 9,4 milijarde kuna: "Sustav sa 63 bolnice previše je za Hrvatsku" Bolnica, ilustracija (Foto: Getty) Dječak (8) umro od posljedica gripe: Više od tjedan dana bio je kritično...

Meilhammer se tog poslijepodneva nalazio u društvu trojice prijatelja s kojima se dao u lov, međutim nije na vrijeme primijetio da je jedan od njih uspješno oborio pticu iz porodice Branta canadensis.

Guska mu je aterirala ravno na glavu, a sredila ga je do te mjere da je Meilhammer jedva znao kako se zove. Takvu je informaciju medijima proslijedila glasnogovornica policije Candy Thomson, koja je naglasila da je ubijena životinja bila veličine omanjeg purana.

"Dobro je i prošao. Budući da te ptice dosegnu lijepu težinu, zamislite kojom snagom udare kada postignu veliku brzinu pri slobodnom padu", kazala je Thomson.