Što se on životu zamjerio?

Osvojio je milijun dolara, napokon si priuštio odlazak liječniku i umro nekoliko dana kasnije

Donald Savastano imao je tumore na mozgu i plućima (FOTO: Screenshot)
Donald Savastano imao je tumore na mozgu i plućima (FOTO: Screenshot)
Donald Savastano doznao je za tumore na mozgu i plućima nakon što je bilo prekasno.

Da sudbina ponekad zna biti vrlo okrutna, upravo svjedoči tragična priča o Donaldu Savastanu, muškarcu iz Sidneyja u saveznoj državi New York, koji je u petak umro od raka u 51. godini.

Naime, taj je gospodin u 2018. godinu ušao bogatiji za milijun američkih dolara zahvaljujući dobitku na srećki "grebalici", međutim tek što je otišao liječniku kojeg si je napokon priuštio, doznao je da boluje od raka, odnosno od tumora na mozgu i plućima. 

Savastano je umro točno 23 dana nakon što se obogatio, a da jadan nije imao pojma od čega i koliko teško boluje, otkrile su njegove riječi ispred kamere nakon što je osvojio novac.

Novinarki je, naime, neposredno po preuzimanju dobitka kazao da planira kupiti novi kamion i otići na dobar godišnji odmor, ali čak niti to malo životnih radosti naposljetku nije dočekao.

Savastano je radni vijek proveo kao samozaposleni stolar te nažalost nije bio osiguran, zbog čega nije imao adekvatnu zdravstvenu skrb. Prema riječima njegovih prijatelja, u posljednje se vrijeme nije dobro osjećao, pa mu je utoliko dobitak bio dobrodošao kako bi napokon posjetio liječnike.

 

.