Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izuzev krvi, našlo se tu i rastrljanog cerumena iz ušiju, ostataka želučanih izlučevina, dakle užasa pored kojih su i žohari izgledali kao dobrodošlo društvo.


YouTube je prepun različitih dragulja, a jedan je od njih definitivno i kanal Dana Bella koji smo upravo otkrili zahvaljujući preporuci na društvenim mrežama. Posvećen je recenzijama hotela i motela na najgorem glasu u Sjedinjenim Američkim Državama, odnosno objektima za smještaj gostiju u toliko groznome stanju da u to doista nećete moći vjerovati.

Vezani članci Prevarili investitora u Šibeniku - Opasna benzinska crpka - 2 Izigrani investitori u Šibeniku, propalo obećanje Grada: "Obmanuti su i građani, njihovi životi su dovedeni u opasnost" Nasred Ilice izboden muškarac - 1 Nasrnuo na prijatelja razbijenom čašom: Doznajemo detalje obračuna u centru Zagreba u kojem je ozlijeđen muškarac

Bell i njegovi prijatelji Rick i Will do sada su na kanalu izdali jedanaest epizoda, s tim da je zadnja, objavljena ove srijede, uvjerljivo i najluđa.

Naime, muškarci su javnosti upravo predstavili sobu u motelu Swan u Halethorpeu u Marylandu, rupu svih rupa i kutak u toliko očajnom stanju da je doslovno prijetnja po zdravlje nesretnika prisiljenih da tu prenoće po cijeni od 40 dolara ili 264 kune.

Što ih je dočekalo? Ako izuzmemo prljave ručnike i postaljinu, nedostatak klime i najgoru tuš kabinu SAD-a, Dan, Rick i Will su dobili sobu u kojoj je bilo toliko tragova krvi kao da se u ta četiri zida odvila scena iz nekog filma Quentina Tarantina.

Našlo se tu i rastrljanog cerumena iz ušiju, ostataka želučanih izlučevina, dakle užasa pored kojih su i žohari izgledali kao dobrodošlo društvo. Ne vjerujete? Pripremite se na dokaz u snimci ako za to imate snage.