Možete li pogoditi koliko godina ima ova korejska zubarica?

Galerija


Lee Sujin zubarica je iz Seula (Koreja) koja ima dosta zanimljiv problem jer joj nitko ne vjeruje kada kaže koliko ima godina. Neke od njezinih fotografija skupili smo u galeriji pa sami možete pokušati procijeniti, ali gotovo sigurno ćete promašiti.

Vezani članci Dobar tajming (Foto: Facebook) Uhvatili trenutak u vječnosti i zabilježili urnebesne i fascinantne prizore Pogledajte bolje (Foto: thechive.com) - 17 Iznenadili se kada su bolje pogledali slike, uočavate li skrivene detalje?

Naime, mladolika zubarica zapravo ima 50 godina, a pacijenti i nepoznati ljudi često misle da su ona i njezina 20-godišnja kći zapravo sestre. To je naročito došlo do izražaja kada su ona i kći gostovale u emisiji "Isti krevet, različiti snovi", koja se vrti oko rješavanja obiteljskih problema.

Mama i kći gostovale su u emisiji jer je mladolika zubarica navodno ovisna o društvenim mrežema. To je zbunilo publiku koja nije znala tko je točno mama, a tko kći, no dobra je vijest da su na kraju ipak uspjele riješiti svoje probleme.

Lee Sujin priznala je da se okrenula društvenim mrežama jer joj je nedostajala komunikacija s kćeri pa je potražila odobravanje stranaca objavama na društvenim mrežama. 50-godišnja zubarica samo na Instagramu ima više od 100.000 pratitelja, a u galeriji možete provjeriti i zašto.