Rhiannon Oldham niej imala pojma da nosi bebu(FOTO: Facebook/Rhiannon Oldham)
Rhiannon Oldham niej imala pojma da nosi bebu(FOTO: Facebook/Rhiannon Oldham)

Par je naivno vjerovao da je ona nabila višak kilograma zahvaljujući prekomjernom unosu hrane tijekom blagdana.


Očito svašta može iznenaditi ljude, čak i rođenje djeteta. Eto, Gareth Williams i njegova zaručnica Rhiannon Oldham sve do posljednjega trenutka nisu imali pojma da postaju roditelji, čemu svjedoči podatak da su sve do završnoga čina poroda vjerovali da Oldham ima problema s grčevima, odnosno da iz nje pokušava izaći nekakva izraslina!

Vezani članci Šime Mazić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Zbog priče barbe Šime pustit ćete suzu: "Znam da će umrijeti, ali molim vas, nemojte da to bude sada" Ljutiti suprug tvrdi da je njegov rival iskoristio njezinu krizu srednjih godina (FOTO: Facebook) Napustila je devetoro djece i preselila se u Gambiju zbog 12 godina mlađeg koji ju je nasumce dodao na Facebooku

Svjedoči tome i poziv djelatnicima hitne pomoći, kojima je zbunjeni muškarac iz velškoga Pontnewynydda u slušalicu kazao upravo navedeni zaključak, da mu zaručnicu muči golema bol u abdomenu koju prati prizor izlaska nepoznatog grumena.

Nije Williamsu bilo na kraj pameti da je taj "grumenčić" zapravio njegov sin, kojem je naknadno, naravno uz suglasnost partnerice, nadjenuo ime Phillip.

Neobičnoj priči je posvjedočio i medicinski tehničar Sian Todd, koji je sve do dolaska u kuću zbunjenog para mislio da pacijenticu muči slijepo crijevo.

"Kada sam stigao na njihovu adresu, gospođica Oldham je već bila rodila. Gospodina sam zatekao potpuno blijedog, a bebu živu i zdravu", prepričao je Todd.

Par je sa sinčićem u bolnici proveo tek nekoliko dana, pa liječnicima objasnio da je čitavo vrijeme vjerovao kako je višak kilograma kod Rhiannon stigao kao posljedica bogatoga blagdanskog objedovanja, osobito u božićne dane.