Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tetovaža je nastala dok je nesretnik spavao.


Brazilac imena Paulo iz Quixade dobio je ovih dana trajnu uspomenu od nevjerne supruge. Naime, osim što ga je učinila rogonjom, žena mu je uz ljubavnikovu pomoć i istetovirala jedne posred proćelave glave, valjda zato da ga ponizi do kraja te mu i uz grafički prikaz da do znanja što mu je činila iza leđa.

Vezani članci Slika nije dostupna Biste li se mogli suzdržati? Zatekao je ženu kako ga vara i ostao hladan kao led Slika nije dostupna Ljubavna drama: Popela se suprugu na auto kako ne bi mogao otići s drugom

A da je preljubnica za minulih godina više puta u tuđim posteljama mužu nabijala rogove - nabijala je, te je to bez imalo grižnje savjesti priznala novinaru Nilsonu Fagati, koji je gledateljima otkrio još jedan detalj u koji je gotovo nemoguće povjerovati.

Paulo je, naime, u međuvremenu voljenoj ženi sve oprostio, te je napomenuo kako ga zapravo najviše smeta to što odnedavno neprestano mora nositi šiltericu.

Fagati jedino nije znao reći kako je moguće da se nije trgnuo iz sna dok su ga supruga i ljubavnik tetovirali, ali mu je zato spremno pozirao uz taj ponižavajući crtež.