Nisu tražili ništa, a svejedno su dobili čak i manje od toga.

Galerija


I dok su mnogi za vrijeme pandemije dobili otkaze, bili prisiljeni raditi od kuće ili su jednostavno dobili produženi godišnji odmor, tu su i oni radnici čiji je rad proglašen neophodnim za funkcioniranje društva pa su morali raditi unatoč opasnosti od zaraze.

Vezani članci Njujorški hipsteri Njujorški hipsteri nekako su uspjeli prijeći svaku granicu modnog ukusa, pogledajte u čemu sve izlaze Nedopuštena roba - 17 Pokušali su u zrakoplov prošvercati sulude stvari, pogledajte što je otkrilo osiguranje

Među takve se ubrajaju mnogi djelatnici trgovina, od blagajnica do radnika u skladištu. Takvi radnici pohvalili su se na društvenim mrežama nagradama od poslodavaca koji su im pokušali poručiti koliko cijene njihov rad.

Radnici su poruke dobili jasno i glasno kada su vidjeli da su kao nagrade dobili slatkiše, majice ili bedževe s oznakama da su junaci, bez ikakve financijske naknade ili geste koja nije minimalna i simbolična. Cinične poklone od kojih je mnogima zakuhala krv možete pogledati u galeriji.