Profesoru je naloženo da vrati učenici sav novac (FOTO: Youku/Screenshot)
Profesoru je naloženo da vrati učenici sav novac (FOTO: Youku/Screenshot)

Uz poljupce, profesor fizike djevojci je uzimao i novce.


Srednjoškolski profesor fizike (47) iz Shanxija izbačen je iz Komunističke partije nakon što je prije desetak dana nehotice na internetu objavio kako ljubi 17-godišnju učenicu kojoj je držao instrukcije.

Vezani članci Ilustracija Procurio plin u tvornici cjepiva, tisuće ljudi zaražene opasnom bolešću. Simptomi mogu trajati cijeli život Slika nije dostupna Kineski predsjednik obećao izgraditi modernu socijalističku državu

Neobuzdani je nastavnik materijal postavio na mrežu QQ, međutim umjesto da snimku zadrži samo za sebe, kao što je navodno smjerao, gadno je zabrljao s postavkama privatnosti i video učinio dostupnim svim svojim kontaktima.

Jasno, to ga je trenutačno dovelo u gadne nevolje, pa je uz knjižicu u partiji trenutačno izgubio i radno mjesto u školi.

Na kineskim portalima nije navedeno hoće li ga vlasti eventualno i kazneno goniti, ali je zato istakuto da mu je naređeno da djevojci vrati dvije tisuće kuna koliko je, od studenog naovamo, uložila u njegovo znanje. Iz fizike, ne iz ljubljenja, naravno.