Profesoru je naloženo da vrati učenici sav novac (FOTO: Youku/Screenshot)
Profesoru je naloženo da vrati učenici sav novac (FOTO: Youku/Screenshot)

Uz poljupce, profesor fizike djevojci je uzimao i novce.


Srednjoškolski profesor fizike (47) iz Shanxija izbačen je iz Komunističke partije nakon što je prije desetak dana nehotice na internetu objavio kako ljubi 17-godišnju učenicu kojoj je držao instrukcije.

Vezani članci Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Skandal nad skandalima: Starije i ugrožene "cijepili" praznim špricama, pokrenuta hitna istraga Mađarska nabavila kinesko cjepivo 01 Prvi u EU-u koriste rusko cjepivo, a sada i kinesko: Stiglo prvih 550 tisuća doza

Neobuzdani je nastavnik materijal postavio na mrežu QQ, međutim umjesto da snimku zadrži samo za sebe, kao što je navodno smjerao, gadno je zabrljao s postavkama privatnosti i video učinio dostupnim svim svojim kontaktima.

Jasno, to ga je trenutačno dovelo u gadne nevolje, pa je uz knjižicu u partiji trenutačno izgubio i radno mjesto u školi.

Na kineskim portalima nije navedeno hoće li ga vlasti eventualno i kazneno goniti, ali je zato istakuto da mu je naređeno da djevojci vrati dvije tisuće kuna koliko je, od studenog naovamo, uložila u njegovo znanje. Iz fizike, ne iz ljubljenja, naravno.