Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fotografija s trajekta uznemirila je korisnike društvenih mreža, što kažete na ovaj prizor?


Na stranici ''Prometne zgode i nezgode'' objavljena je fotografija na kojoj je snimljena prikolica na trajektu u kojoj se nalazi živi tigar. Iako za sada nema potvrde o autentičnosti fotografije, prizor je uznemirio korisnike društvenih mreža.

Vezani članci Veljko Bebić i Mario Jurič Dolinom Neretve bez nadzora lutaju domaće životinje: "Kad je poletija prema meni, sav sam bio izgreban. Jedva sam ostao živ'' Tigar, ilustracija Svjetska organizacija za zaštitu prirode zgrožena slučajem iz Hrvatske: "To otvara mnoga pitanja"

''I tako se prevozi živo biće?! Ispod cerade na ovoj vrućini u tako maloj prikolici?'', samo je jedna reakcija ispod objave na Facebooku. ''Tuga, što sve ljudi čine radi zabave, u najblažoj varijanti da bi jadnu životinju odveli u neki zoološki vrt, u kojem nema ni približno slobodu koju ima u divljini. Jad, tuga i čemer dokle seže ljudska neljudskost'', stoji u drugom komentaru.

Fotografiju koja je uznemirila korisnike društvenih mreža prenosimo u nastavku pa i sami možete provjerite mislite li da je to human način prevoženja veličanstvene divlje životinje.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju