Tko je ovdje lud?

Neki muškarci ne mogu podnijeti odbijanje: "Nisi uopće posebna, mogu imati bilo koju"

Odbijanje (Foto: thechive.com)
Odbijanje (Foto: thechive.com) thechive.com
\\folder\galerija Galerija Odbijanje (Foto: thechive.com) - 6 Odbijanje (Foto: thechive.com) - 6 Foto: thechive.com Odbijanje (Foto: thechive.com) - 5 Odbijanje (Foto: thechive.com) - 5 Foto: thechive.com Odbijanje (Foto: thechive.com) - 1 Odbijanje (Foto: thechive.com) - 1 Foto: thechive.com +7 Odbijanje (Foto: thechive.com) - 2 Galerija
Djevojka je podijelila dopisivanje s nepoznatim muškarcem koji ju je pozvao na spoj, a onda odbio prihvatiti odbijanje.

Muškarci koji ne mogu podnijeti odbijanje vrlo se brzo mogu pretvoriti u prave napasnike, a još jedan dokaz toga je razgovor koji je jedna djevojka podijelila na društvenim mrežama. Sve je počelo relativno nevino nakon što ju je nepoznati muškarac pozvao na večeru putem društvenih mreža, a ona ga je odbila.

Izgleda da mu to nije bio dovoljan signal pa ju je pozvao još jednom, ali ovaj put kod sebe u stan. Nakon što ga je još jednom odbila, počeo joj je slati svoje slike na kojima pokazuje mišiće i vrijeđati je da je promiskuitetna, istovremeno je pozivajući na spoj.

Stalna odbijanja nisu ga uspjela spriječiti da odradi monolog pa je na kraju zaključio da djevojka koju danima pokušava pozvati na spoj niju uopće posebna jer on "može imati bilo koju", pa čak i puno zgodnije od nje.

U jednom trenutku ju je pozvao i da ga upozna s nekim muškarcem koji je zgodniji od njega, što je bila samo još jedna potvrda njegove nesigurnosti. S kakvim sve muškarcima djevojke imaju problema na društvenim mrežama, svakako pogledajte u edukativnoj i jezivoj galeriji jednog tipičnog dopisivanja.