Natalie Portman, Mila Kunis (Foto: Screenshot Youtube)
Natalie Portman, Mila Kunis (Foto: Screenshot Youtube) Foto: Screenshot Youtube

"Crni labud" psihološki je triler s Natalie Portman u glavnoj ulozi, koji je izazvao brojne kontroverze u javnosti.


I dok cijela Hrvatska posljednjih nekoliko dana bruji o "teoriji crnog labuda", koja označava neki nepredvidivi događaj koji ima ozbiljne posljedice, u svijetu šoubiznisa, odnosno filma tu su teoriju u filmu "Crni labud" pokazale glumice Natalie Portman i Mila Kunis, što nas je potaknulo da se prisjetimo kontroverzi koje je također izazvao.

Vezani članci Rose McGowan Glumica javno napala kolegicu: ''Ne pišem zbog ogorčenja, nego zbog gađenja, nije ona nimalo hrabra'' Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Ovih 10 slavnih parova dokazuje da ljubav može pobijediti sve, donosimo njihove zanimljive priče

Ulogom biseksualne balerine Natalie Portman oduševila je glumački svijet i zaradila nominaciju za Oscara za najbolju glavnu žensku ulogu te ju je naposljetku i osvojila.

Unatoč tome, 37-godišnja glumica danas nema pojma gdje se nalazi njezin zlatni kipić, i to zato što ne želi glorificirati lažnog idola. Tako je jednom prilikom za The Hollywood Reporter izjavila kako je nagradu negdje sakrila, ne zna gdje i to joj je sasvim u redu.

"To je doslovno kao da štuješ zlatnog idola. Zato je nisam negdje izložila, to je lažni idol", zaključila je Natalie.

No najviše kontroverzi u vezi s filmom izazvala je scena u kojoj se Natalie i Mila ljube i izmjenjuju strasti te rasplet radnje kakav nitko nije očekivao, a koji vodi do potpunog ludila glavnog lika i otkriva njegovu mračnu stranu. 

Poslije preljubničke afere o kojoj su svi pričali, jedan od najljepših slavnih parova opet pred prekidom?