Mama iz Škotske naručila je seksi božićni kostim, a kostim koji je dobila sve je samo ne seksi.

Galerija


Lisa Williamson (28) majka je iz Škotske koja je odlučila malo začiniti blagdane seksi kostimom. Kada je na eBayu naišla na kostim koji joj se sviđa, kupila ga je za oko 70 kuna i nadala se da će njime iznenaditi sve na tečaju plesa oko šipke koji polazi.

Vezani članci Blagdanske nezgode Blagdanske nezgode zabava su za cijelu obitelj, a sada zabavljaju i cijeli internet Božićne brade (Foto: boredpanda.com) Odlične božićne ideje za sve bradonje, spremite se na vrijeme za blagdane

U opisu kostima pisalo je da ima samo jedna veličina, ali je "rastezljiv, pa nema potrebe za traženjem savršenog broja". No kostim koji je dobila znatno je odudarao od proizvoda sa slike, a "univerzalna veličina" bio je samo jedan od problema.

Lisa je na društvenim mrežama objavila fotografije oglašavanog proizvoda i dobivenog kostima te je zaključila da je jedina sličnost između proizvoda – boja. Iako je Lisa isprva bila jako razočarana, prijateljica joj je predložila da slike objavi na Facebooku kako bi barem nasmijala druge.

Lisa je poslušala njezin savjet i svojom tragikomičnom kupnjom preko interneta nasmijala mnoge, a fotografije oglašavanog i dostavljenog kostima možete pogledati u galeriji.